چهارمین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و مرکز تحقیقات ریز شبکه های هوشمند اقدام به برگزاری چهارمین دوره کنفرانس ملی مهندسی برق ایران نموده اند.

ادامه مطلب1396/12/08

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و مركز تحقيقات توسعه علوم پرستاري و مامايي اقدام به برگزاری اولین همايش منطقه اي توسعه علوم پرستاري و مامايي با محوريت خدمات مراقبتي جامعه نگر نموده‌اند
خدمات مراقبتي جامعه نگر، فصل نوینی از مراقبت های تخصصی است كه مشتمل بر مراقبت هاي پيشگيرانه در سطح جامعه براي گروههاي آسيب پذير و نيز مراقبتهاي تسكيني، بهداشتي و درماني براي بیماران مزمن و صعب العلاج، در قالب برنامه هايي همچون مراقبت در منزل ارائه مي گردد. خدمات مراقبتي جامعه نگر، هم اكنون جزو اولويتهاي برنامه ريزي در نظام سلامت كشور قرار دارد

ادامه مطلب1396/09/20

اولین کنفرانس بين­ المللی ساخت و تولید نجف آباد

با عنایت پروردگار متعال، اولین کنفرانس بين­ المللی ساخت و تولید نجف آباد با همکاری دانشکده فنی و مهندسی، مرکزتحقیقات فناوریهای نوین ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، درتاریخ های 5 تا 7 دی سال 1396 در شهر نجف آباد برگزار خواهد شد. بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و صنعتگران دعوت می­ شود تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود در زمینه ­های مختلف مهندسی ساخت و تولید، با این کنفرانس همکاری نموده و بر غنای آن بیافزایند. بازدید متخصصین حوزه مهندسی مکانیک از شهر اصفهان با جاذبه های بی نظیرتاریخی از فعالیت های جنبی این همایش است.

ادامه مطلب1396/09/05

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر