اولین کنفرانس بين­ المللی ساخت و تولید نجف آباد

با عنایت پروردگار متعال، اولین کنفرانس بين­ المللی ساخت و تولید نجف آباد با همکاری دانشکده فنی و مهندسی، مرکزتحقیقات فناوریهای نوین ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، درتاریخ های 5 تا 7 دی سال 1396 در شهر نجف آباد برگزار خواهد شد. بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و صنعتگران دعوت می­ شود تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود در زمینه ­های مختلف مهندسی ساخت و تولید، با این کنفرانس همکاری نموده و بر غنای آن بیافزایند. بازدید متخصصین حوزه مهندسی مکانیک از شهر اصفهان با جاذبه های بی نظیرتاریخی از فعالیت های جنبی این همایش است.

ادامه مطلب1396/09/05

همایش ملّی « زیست حق بنیان؛ حقوق ملت در اندیشه شهید بهشتی »

همایش ملّی « زیست حق بنیان؛ حقوق ملت در اندیشه شهید بهشتی » با حضور و سخنرانی اساتید برجسته کشوری و مسئولین و ارائه مقالات برتر در آبان ماه نود و پنج، به همّت دانشکده حقوق، الهیات و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و همکاری بنیاد نشر آثار و اندیشه های شهید دکتر بهشتی برگزار میشود.

beheshti.iaun.ac.ir

ادامه مطلب1395/02/08