نخستین همایش ملی ادبیات غنایی

نخستین همایش ملی ادبیات غنایی به همت گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در اردیبهشت ماه سال 1395 برگزار خواهد شد.

ادامه مطلب1394/09/16

پیام ریاست دانشگاه به دانشجویان جدید واحد نجف آباد

دکتر سید محمد امیری، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، طی پیامی ورود دانشجویان جدید به بزرگترین مجموعه آموزش عالی در مرکز کشور را تبریک گفت.

پیام دکترمیرزاده به دانشجویان جدید دانشگاه آزاد اسلامی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی به دانشجویان تازه وارد بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، خوش‌آمد گفت.

آغاز به كار هشتمين كنفرانس بين المللی علوم و كاربرد پلاسما

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد در آیین افتتاح هشتمین كنفرانس بین المللی علوم و كاربرد پلاسما در جمع اساتید و پژوهشگران برتر گفت: باعث افتخار است كه دانشگاه آزاد نجف آباد بار دیگر میزبان جمعی از نخبگان علمی كشوری و بین المللی است . این كنفرانس در راستای بهبود وارتقاء سطح علمی پژوهشگران می باشد و به جرات می توان گفت كه آثارارائه شده در بالاترین سطح علمی جهانی قرار دارد .

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر