اولین کنفرانس بين­ المللی ساخت و تولید نجف آباد

با عنایت پروردگار متعال، اولین کنفرانس بين­ المللی ساخت و تولید نجف آباد با همکاری دانشکده فنی و مهندسی، مرکزتحقیقات فناوریهای نوین ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، درتاریخ های 5 تا 7 دی سال 1396 در شهر نجف آباد برگزار خواهد شد. بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و صنعتگران دعوت می­ شود تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود در زمینه ­های مختلف مهندسی ساخت و تولید، با این کنفرانس همکاری نموده و بر غنای آن بیافزایند. بازدید متخصصین حوزه مهندسی مکانیک از شهر اصفهان با جاذبه های بی نظیرتاریخی از فعالیت های جنبی این همایش است.

باعنایت پروردگار متعال، اولین کنفرانس بين­ المللی ساخت و تولید نجف آباد  با همکاری دانشکده فنی و مهندسی، مرکزتحقیقات فناوریهای نوین ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، درتاریخ های 5 تا 7 دی سال 1396 در شهر نجف آباد برگزار خواهد شد. بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و صنعتگران دعوت می­شود تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود در زمینه ­های مختلف مهندسی ساخت و تولید، با این کنفرانس همکاری نموده و بر غنای آن بیفزایند. بازدید متخصصین حوزه مهندسی مکانیک از شهر اصفهان با جاذبه های بی نظیرتاریخی  از فعالیت های جنبی این همایش است.

این همایش شامل تعدادی نشست علمی موازی و نشست صنعتی همزمان، نشست های ارائه پوستری، سخنرانی کلیدی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی، نمایشگاه محصولات صنعتی و کارگاه های آموزشی تخصصی هدفمند برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و صنعتگران خواهد بود.

زبان رسمی کنفرانس زبان های فارسی و انگلیسی است و مقالاتی که به زبان انگلیسی ارسال می شوند، باید به زبان انگلیسی ارائه شوند.

محورهای همایش

– ماشین­کاری سنتی و نوین: انواع روش­های ماشین­کاری، فرایندهای مدرن ماشین­کاری مانند EDM، ECM،USM، WJM، LBMو …؛

– فرآیندهای شکل­دهی فلزات و غیرفلزات : روش­های شکل­دهی فلزات، روش­های نوین شکل­دهی، فرایندهای  قالب گیری و تولید محصولات پلیمری و کامپوزیتی و …؛
– طراحی و ساخت به کمک رایانه: فناوری اطلاعات در تولید، ساخت و تولید مجازی، مهندسی معکوس،CNC ، DNC،CAD ، CAM،CAPP,RP ،CAQC ،FMS ؛

– فرآیندهای متالوژیکی ساخت: ریخته­ گری فلزات، جوشکاری، متالوژی پودر، عملیات حرارتی، ترایبولوژی و مهندسی سطح و …؛

– اتوماسیون در ساخت و تولید: رباتیک، مکاترونیک، هوش مصنوعی و سیستم­های خبره، میکرو ماشین­ ها،  مهندسی ابزار دقیق، طراحی و ساخت ماشین­ آلات و مونتاژ و …؛

– ساخت در مقیاس کوچک: فناوری میکرو و نانو؛

– تست‌های مخرب و غیرمخرب؛ انواع روش­های مکانیکی، الکترومغناطیسی و صوتی و …؛

– کاربردهای صنعتی در ساخت و تولید: مباحث کاربردی در صنایع کشور شامل هوا فضا، خودرو، ریلی، پتروشیمی، نفت و گاز، دریایی، نظامی، صنعت ابزار و قالب سازی و …؛

– مدیریت و نیازهای توسعه­ای در ساخت و تولید: تولید در مقیاس جهانی، روش­های کاهش هزینه­ های تولید، بهبود کیفی محصولات، کارآفرینی، مدل­های توسعه صنعتی، روش­های ایجاد و انتقال فناوری، مهندسی مجدد، نوآوری و خلاقیت و تولید سازگار با محیط زیست.

بازگشت1396/09/05