آغاز به كار هشتمين كنفرانس بين المللی علوم و كاربرد پلاسما

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد در آیین افتتاح هشتمین كنفرانس بین المللی علوم و كاربرد پلاسما در جمع اساتید و پژوهشگران برتر گفت: باعث افتخار است كه دانشگاه آزاد نجف آباد بار دیگر میزبان جمعی از نخبگان علمی كشوری و بین المللی است . این كنفرانس در راستای بهبود وارتقاء سطح علمی پژوهشگران می باشد و به جرات می توان گفت كه آثارارائه شده در بالاترین سطح علمی جهانی قرار دارد .

دكتر سید محمد امیری با اشاره به توان بالای اساتید ودانشجویان در تولید مقالات علمی خاطر نشان كرد : استقبال خوب اساتید ودانشجویان و همچنین حضور دانشمندان برجسته كشورهایی نظیر روسیه ، آلمان، چین ، سنگاپور، هند، تایلندوآمریكا نشان می دهد كه ما توانسته ایم توان بالای علمی خود را به جهان علم و فناوری دیكته كنیم .

نایب رئیس كنفرانس علوم و كاربرد پلاسما اذعان داشت : شركت كنندگان در این كنفرانس ضمن تبادل دانش و ایده های خود با دانشمندان ممتاز بین المللی ، فرصت همكاری های دو جانبه با سایر كشورها را فرا روی خود خواهند داشت .

در ادامه پرفسور امرالهی با ابراز خوشحالی از حضور در جمع نخبگان علمی كشور گفت : در سالهای اخیر نشان داده ایم كه در زمینه های علمی حرفهای زیادی برای گفتن داریم . آنچه در دانشگاهها تولید می شود ابدی و پایدار است و باید به مقالات علمی و پروژه های کاربردی تبدیل شود .

رئیس دانشكده فیزیك و انرژی دانشگاه امیركبیر خطاب به دانشجویان و پژوهشگران افزود : شما موتور محرك پیشرفت و اعتلای جامعه هستید . گامهایی كه شما در راستای اعتلای جایگاه علمی كشور بر می دارید بالاخره روزی ثمر خواهد داد و برای رسیدن به این هدف باید به صورت شبانه روزی تلاش كرد. اتكا به خلاقیت و نیروی جوانی دانشجویان و همچنین تجربه مدیران و اساتید دانشگاه ، پیشرفت همه جانبه كشور را تضمین خواهد كرد.

وی با نگاهی به جایگاه ایران در زمینه تولید مقالات علمی خاطر نشان كرد : رتبه شانزدهم تولید علم در جهان نشان دهنده جایگاه والای مجامع علمی ایران است . باید كوشید تا این مقالات به پروژه های عملی تبدیل شوند . پیشرفت یك راه بیشتر ندارد و آن این است كه با پشتوانه غنی علمی داخلی، تولید داخلی هم داشته باشیم .

پروفسور امرالهی در حاشیه این كنفرانس در مصاحبه اختصاصی با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد گفت: من اعتقاد دارم الان در زمینه تولید مقاله جایگاه خوبی در دنیا داریم . این جایگاه زمانی بهبود پیدامی كند كه بتوانیم این دانش را كاربردی تر كنیم .

وی در خصوص مراتب علمی و پیشرفت های چشمگیر دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد افزود : من این واحد دانشگاهی را خیلی وقت است كه می شناسم . اینجا یك دانشگاه فوق العاده است و در همه زمینه ها كارهای مدیریتی و زیربنایی خوبی انجام شده و مجموع این اقدامات سبب شده تا این دانشگاه تا سطح دانشگاه های بین المللی ارتقا یابد. واحد نجف آباد یكی از قطب های بزرگ علمی و بین المللی است كه می تواند كشورمان را به پیشرفت های خوبی در زمینه های تولید علم و فناوری برساند .

بازگشت1394/06/29