همایش ملّی « زیست حق بنیان؛ حقوق ملت در اندیشه شهید بهشتی »

همایش ملّی « زیست حق بنیان؛ حقوق ملت در اندیشه شهید بهشتی » با حضور و سخنرانی اساتید برجسته کشوری و مسئولین و ارائه مقالات برتر در آبان ماه نود و پنج، به همّت دانشکده حقوق، الهیات و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و همکاری بنیاد نشر آثار و اندیشه های شهید دکتر بهشتی برگزار میشود.

beheshti.iaun.ac.ir

موضوعات و محورهای همایش به قرار ذیل است:

1- بنیاد های نظری و فلسفی حقوق ملت در اندیشه شهید بهشتی

2- حقوق اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی در اندیشه شهید بهشتی

3 حقوق سیاسی و مدنی در اندیشه شهید بهشتی

4 حقوق همبستگی در اندیشه شهید بهشتی ( محیط زیست ، حق توسعه ،صلح ، ارتباطات و ...)

5 – حمایت های خاص از گروه های آسیب پذیر ( اقلیت های دینی ، زنان و کودکان ، سالمندان ، کارگران و ...) در اندیشه شهید بهشتی  اساتید و دانشجویان حداکثر تا 30 خرداد ماه فرصت دارند مقالات خود را در موضوعات فوق، مطابق شیوه نامه از طریق سامانه همایش ارسال نمایند. مقالات پذیرفته شده در مجوعه مقالات همایش در قالب کتاب و لوح فشرده چاپ شده و از مقالات برتر در روز همایش همراه با ارائه آن، تجلیل به­ عمل خواهد آمد.

آدرس سایت همایش:

beheshti.iaun.ac.ir

آدرس دبیرخانه همایش:

اصفهان ، نجف آباد ، بلوار دانشگاه ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف ­آباد، دانشکده حقوق، الهیات و معارف اسلامی آماده جوابگویی به سئوالات علاقه­ مندان می­باشد.

تلفن دبیرخانه : 03142292799
ریاست همایش :دکتر سید محمد امیری